www.mahdihashemi.blogspot.com |
دستگاه پيشگيري از آلودگي منابع آبهاي زيرزميني و جلوگيري از شور شدن آبهاي شيرين همراه با كاهش مصرف انرژي در ساختمانهاي كشور ابداع شد.
وي ادامه داد: به طور مثال سالهاست براي شست و شوي رسوب آب از اسيدهاي مختلف استفاده ميشود و به اين ترتيب ميليونها
ليتر مواد اسيدي سالانه وارد منابع آبهاي زيرزميني كشور ميشود، درحالي كه امروزه منابع آبهاي زيرزميني، مهمترين منابع آب شرب شهرها است كه روند خشكساليهاي ساليان اخير وابستگي به آبهاي زيرزميني را شديد ميكند.
صفايي افزود: فناوري رسوبزدايي الكترونيكي، بدون آنكه از مواد شيميايي استفاده كند، رسوبها را مولكول به مولكول در آب حل كرده و به تركيب مواد معدني در طبيعت آسيبي نميزند و خلوص آبهاي زيرزميني را تغيير نميدهد و از شور شدن آبهاي شيرين نيز جلوگيري ميكند، زيرا در شرايط موجود، سالانه هزاران تن نمك براي پيشگيري از تشكيل رسوب در تأسيسات در آب حل شده و وارد منابع آب در زمين مي شود.
وي گفت: همچنين با استفاده از اين فناوري، مصرف سوخت گاز در حدود 40 درصد در ساختمانها كاهش مييابد كه علاوه بر صرفهجويي اقتصادي، آلودگي هوا در شهرها به همين نسبت كاهش مييابد.
صفايي در زمينه تأثير رسوب آب بر افزايش مصرف انرژي گفت: رسوب آب مانند عايق از تبادل حرارت در تأسيسات و لوازم خانگي جلوگيري ميكند در نتيجه، انرژي توليد شده در سيستم ها هدر مي رود، مثلاً در يك آبگرمكن خانگي رسوب مانع از انتقال حرارت به آب شده و در نتيجه حرارت از لوله دودكش خارج ميشود، باحذف رسوب تبادل حرارت بهتر انجام شده و معمولاً بين 20 تا 40 درصد مصرف گاز و 10 تا 30 درصد مصرف برق در ساختمان ها و صنايع كاهش مييابد.
وي افزود: برآوردها نشان ميدهد سالانه معادل 100 ميليون بشكه نفت خام انرژي در كشور در اثر تشكيل رسوب آب در تأسيسات تلف ميشود.
مجري اين طرح در زمينه تأثير رسوب بر استهلاك و عمر تأسيسات گفت: رسوب موجب خوردگي فلزات ميشود و در اثر اين پديده سالانه ميلياردها تومان لوله، شيرآلات، چيلر، بويلر، مبدلهاي گرمايي و غيره دچار خوردگي، شده و در واقع هزاران تن آهن و فولاد كه سرمايه هاي ملي به شمار ميروند، قراضه شده و از بين ميرود.
وي افزود: محصولات خارجي اين فناوري براي مصرف كننده ايراني بسيار گران است، اما با طراحي منحصر به فرد اين فناوري و ثبت آن، زمينه توليد اين محصول در كشور با يك بيستم قيمت جهاني مهيا شده است. سپس دستگاه توليد شده در مركز تحقيقات ساختمان و مسكن مورد آزمايش و ارزيابي قرار گرفت و موفق به اخذ تأييديه فني شد. http://mahdihashemi.blogspot.com/
0 نظرات:
ارسال یک نظر